15.9.24

Η Ενορία Αρσενίου απέκτησε την δική της βιλιοθήκη - Στα εγκαίνια η Μαρία Παπαδοπούλου


"Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται." Γράφει ο ρήτορας Κικέρων! 
Η φράση αυτή παίρνει ουσία στον Δήμο μας και συγκεκριμένα στο Αρσένι, όπου η Ενορία του χωριού έπειτα από την πρωτοβουλία νέων αλλά και του ιερέα π. Ιωάννη απέκτησε χθες την δική του βιβλιοθήκη, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου. 
Ως επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας του συνδυασμού «Αλλαγής Σκυτάλης»παραβρέθηκα στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης μαζί με συνεργάτες μου. 
Θέλω να εκφράσω τα δημόσια μου Συγχαρητήρια στον π. Ιωάννη, τους συνεργάτες του αλλά και όσους βοήθησαν να γίνει η βιβλιοθήκη. Ως μικρή στήριξη προς αυτή την προσπάθεια δώρισαμε στην βιβλιοθήκη ορισμένα βιβλία προκειμένου να εμπλουτίσουν την βιβλιοθήκη. 
Εμείς ως αντιπολίτευση του Δήμου Σκύδρας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου για την προαγωγή του πολιτισμού.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.