Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ



Την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, το πρωί της Τρίτης (3.9.24).

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε τεθεί εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά από το μπούλινγκ που είχε ασκήσει στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης επιτροπής της Βουλής.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Για σας τσιράκια του Μητσοτάκη.ο ρόλος σας ήταν να μην έχει αντίπαλο.σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγάλο σχέδιο του Μητσοτάκη έφερε το σύριζα τα ψηφίσατε όλα μακεδονικό μνημόνια τραπεζες .γιατι δεν ήταν στην ιδεολογία τησ ΝΔ.και τώρα έφερε τον κολλητό του κασελακη,να διαλύσει το σύριζα.και ο λαός να ξεχάσει.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.φωτιες τρένα θάνατοι εκατοντάδες κανένας ευθύνες ο ένας στον άλλον. Και η ΝΔ πρώτη με διαφορά.ενοχο και το ΠΑΣΟΚ που χρωστάει τα μαλλιοκεφαλα του.ιμια κωσκοτασ κλπ κλπ κλπ.φτανει.φτανει φτάνει.ηροδα αρχηγέ να γυρίζει κοπροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΣΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    Η ΑΛΛΗΛΟΕΥΓΕΝΕΙΑ , Ο ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.