Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφη Αχτσιόγλου από τα Γιαννιτσά: «Απαξιώνεται η Αριστερά με αυτά που γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ και ξαναγράφεται η ιστορία αναδρομικά»



«Σχετικά με αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.  Το χειρότερο όμως δεν είναι η απαξίωση ενός κόμματος μόνο, αλλά η απαξίωση συνολικά όλου του χώρου της Αριστεράς και ξαναγράφεται η ιστορία αναδρομικά. Αυτό που συμβαίνει στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι ο απόλυτος εκφυλισμός και για αυτό και η ευθύνη τους είναι μεγάλη. Εδώ και έναν χρόνο δεν πιέζεται ο κ. Μητσοτάκης για να δώσει εξηγήσεις, δεν πιέζεται να αλλάξει πολιτική, δηλαδή δεν υπάρχει αντιπολίτευση στον τόπο».

Αυτό είχε τονίσει στον υπογράφοντα η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου, σε συνάντηση που είχαμε το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του δήμου Πέλλας στον Ομαδικό Τάφο Γιαννιτσών για την θλιβερή επέτειο των 80 χρόνων από την εκτέλεση των Γιαννιτσιωτών, όπου παραβρέθηκε με τον σύζυγό της -επίσης βουλευτή του κόμματος- Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Την δήλωση αυτή επανέλαβε μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος", προσθέτοντας: «Εμείς πήραμε μια απόφαση ευθύνης τότε, πολύ δύσκολη γιατί είχαμε αφιερώσει και τα χρόνια της ζωής μας στον ΣΥΡΙΖΑ. Επιβεβαιώθηκε πλήρως η διάγνωση που είχαμε κάνει στην κατάσταση, διότι αυτή η ιστορία αυτή δεν έχει σχέση με το κόμμα, όπως το γνωρίζαμε», ενώ τόνισε πως «ενώ δεν φταίει για όλα ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά «η ηγεσία δίνει τον τόνο για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα».

Και η συντοπίτισσά μας βουλευτής της Νέας Αριστεράς κατέληξε ως εξής: «Το γεγονός πως δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση στον τόπο εδώ και ένα χρόνο δημιουργεί κενό που αργά ή γρήγορα θα καλυφτεί. Είναι αυτό που είχε καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ πριν το 2015, η κοινωνική οργή είχε εκφραστεί με ένα τρόπο δημιουργικό και δημοκρατικό μέσω ενός κόμματος της Αριστεράς. Εάν δεν υπάρχει αυτός ο τρόπος έκφρασης, τότε μπορεί να εκφραστεί από την άλλη πλευρά. Αυτός ο κίνδυνος υπάρχει». 

Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τι έγινε κοπελιά;; εμφανίστηκες στην " πόλη σου";;;είδες φως και μπήκες επειδή κομμάτιασατε το σύριζα και τώρα σαν τα κοράκια γυρνάτε από πάνω μπας και τσιμπήσετε κανένα κομματι;; βρε σαν δεν ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποια Αριστερά μιλάει; Οι Αριστεροί μένουν μακριά από αξιώματα. Είναι μάχιμοι για τις ιδέες τους και τα πιστεύω τους. Προσφέρουν και δεν καταλαμβανουν θέση με απευθείας ανάθεση. Πότε γύρισε την Ελλάδα να αγωνιστεί για την Αριστερά; Πολύ γρήγορα πήραν τα μυαλά της αέρα. Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις της αλλά τις προθέσεις της. Δεν έχει θέση σε κανένα κόμμα Αριστερό. Όπου υπάρχει εύκολο χρήμα εκεί φυτρώνει. Λυπάμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο δίκαιο είχε ο Τσόρτσιλ που πριν από 80 χρόνια ειπε: αν θέλετε να ξεφορτωθείτε την αριστερά, βάλτε την να κυβερνήσει λίγους μήνες. Εδώ και οι δικοί μας κυβερνησαν 5 χρόνια και τώρα διαλύονται. Λόγια σοφά του Τσόρτσιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς για την Ελλάδα δεν υπάρχουν πολιτικοί ίσως και στον πλανήτη πλην ελαχίστων περιπτώσεων και άλλοι αποφασίζουν για τις τύχες των λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ με αυτά που έκανε όταν ήταν κυβέρνηση, το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, τα μνημόνια, τις Πρέσπες κ.λ.π, δεν απαξιώθηκε;
    Όχι μόνο απαξιώθηκε, αλλά φέρατε τη Δεξιά του Κούλη και με αυτά που κάνετε μας τον κατσικώσατε για αρκετά χρόνια.
    Το μαγαζάκι σας είναι εκεί στο 3% και πολλά σας είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εφη μην ακούς κανέναν, είσαι ορωτη με διαγορα! Κ η πιο αξιόλογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.