Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Πέλλας- Ευχαριστήριο στο Δήμο Πέλλας για την στήριξή του



Με ανακοίνωση- ευχαριστήριο που δημοσίευσε ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Πέλλας, ευχαριστεί τον Δήμο Πέλλας αλλά και τους εργαζομένους του για την στήριξη που του παρέχουν: 

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πέλλας, που φρόντισε να τοποθετηθούν παντού "καρδιές" για την συλλογή των πλαστικών καπακίων ακόμα και στα πιο μικρά χωριά. Έτσι συλλέγονται τα πλαστικά καπάκια και παραδίδονται στον ειδικό χώρο που έχουμε στο Ανοικτό Θέατρο Γιαννιτσών.
Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που πρόθυμοι πάντα έρχονται να μας βοηθήσουν να μεταφέρουμε οτιδήποτε, γνωρίζοντας ότι έχουμε τις δυσκολίες μας.
Ευχαριστούμε το Τμήμα Ανακύκλωσης καθώς και το Γκαράζ του Δήμου μας που συλλέγουν τα πλαστικά καπάκια από διάφορα μέρη του Νομού μας. Μας στηρίζουν για την μεταφορά ορθοπεδικών ειδών παραδίδοντας σε συντοπίτες μας.
Στηριζόμαστε στον Δήμο μας γιατί έτσι μπορούμε και εμείς να υλοποιούμε αυτό που έχουμε κάνει σκοπό ζωής.
Με εκτίμηση
Εκ του Συλλόγου"





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.