Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Τσεπκεντζής: ''Η αποκατάσταση του Γενί Τζαμί προχωράει προς υλοποίηση''- Ευχαριστίες για την ένταξη του έργου



Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας, Γιάννης Τσεπκεντζής, την επίσημη επιβεβαίωση από το ΥΠΠΟ της ένταξης του έργου της αποκατάστασης και ανάδειξης του οθωμανικού τεμένους Γενί Τζαμί που είχα προαναγγείλει από τον Φεβρουάριο.

Σε ανάρτησή του επισημαίνει τα εξής:

"Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα την επίσημη επιβεβαίωση από το ΥΠΠΟ της ένταξης του έργου της αποκατάστασης και ανάδειξης του οθωμανικού τεμένους Γενί Τζαμί που είχα προαναγγείλει από τον Φεβρουάριο.

[https://www.facebook.com/share/p/FouFve2s9UoTEHTj/]

Οι μελέτες έχουν πλέον ολοκληρωθεί και το έργο προχωράει προς την υλοποίηση του.

Η ικανοποίηση μου είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς το συγκεκριμένο έργο υπήρξε μία από τις πρώτες διεκδικήσεις της θητείας μου. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την υπουργό πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος αναγνωρίζοντας την τεράστια αναπτυξιακή σημασία του εγχειρήματος, ανταποκρίθηκε άμεσα!

Χάρη στη συνεργασία μας, το σημαντικό αυτό έργο αρχίζει να αποκτά πραγματική μορφή!"




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Αυτοί που κυνηγούσαν να κλείσουν τους ναούς, βλέπε covid, ρίχνουν χρήμα να αναδείξουν ένα μουσουλμανικό τέμενος.
    Και εσύ δήμαρχε είσαι όλο χαρά και ικανοποίηση.
    Προφανώς η κατάσταση του Νοσοκομείου, το περίφημο mall, τα ακαθάριστα ποτάμια, το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη, η έλλειψη σταδίου, η ανυπαρξία δικαστικού μεγάρου, η ανυπαρξία θεάτρου, οι αγέλες των αδέσποτων και τόσα άλλα σε γεμίζουν μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση
    Κατά τα άλλα φωτο με τον Τζιτζι που τόσα προσέφερε στην Πέλλα στο διάστημα της θητείας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό σας αξίζουν μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!

      Διαγραφή
  2. Αφού το είχατε ως μία από τις "πρώτες διεκδικήσεις" του προγράμματος σας εύγε σας κύριε Δήμαρχε Έδεσσας. Τα έχετε λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα του τόπου σας φαντάζομαι... Εύγε και πρόξενος της Τουρκίας στην Έδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τα πρόβατα πληρώνετε όσο όσο για να βγείτε φωτογραφίες στην Αγιά Σοφιά και σας ενοχλεί που το τζαμί θα αξιοποιηθεί για να τονώσει τον τουρισμό αυτής της οπισθοδρομικής πόλης!

      Διαγραφή
  3. Οι άλλοι στην "Καθημερινή" έχουν ως πρώτο θέμα "Στα χέρια της ΕΛΑΣ το γεράκι της τουρκικής μαφίας". Η κατάσταση διολισθαίνει σε μορφές πλήρους εκμαυλισμού πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.
    KΟΙΤΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ:
    Εχεστηκε η Φατμε στο Γενι τζαμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε βρε φτάνει αμέσως μόλις πάει να κάνει κάτι στην πόλη αμέσως βρε κοράκια …τουρισμό θα φέρει ξυπνήστε κάτι ξεκίνησε να γίνεται οι άλλοι 13 χρόνια έτσι το είχαν Αιντε φτάνει με τα πικρόχολα σχόλια εστω και με αργους ρυθμούς κάτι γίνεται στην πόλη !η μιζέρια μας έχει φαει τόσα χρόνια !ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εσένα μορτη γνήσιε το Τζαμη θα σε κάνει ημητασιον έλληνα να πηγαίνεις να προσεύχεστε όλοι μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.