Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποδηλατική διοργάνωση brevet 200 Γιαννιτσών «Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Αριστοτέλη»



Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, στις 8:00 π.μ., οι «Φίλοι Ποδηλασίας Γιαννιτσών» διοργανώνουν, με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, για 4η συνεχή χρονιά μια διοργάνωση μη ανταγωνιστικής ποδηλασίας, που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού και ονομάζεται παγκοσμίως brevet, στην οποία καλούνται οι αθλητές να καλύψουν αποστάσεις 200 χιλιομέτρων και άνω με το ποδήλατό τους. 
Το ίχνος της φετινής ποδηλατικής διαδρομής των 200 χιλιομέτρων με την ονομασία «Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Αριστοτέλη» με αφετηρία και τερματισμό το πάρκο του Αγίου Γεωργίου στην πόλη των Γιαννιτσών, ενώνει τρία από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά σημεία της Ελλάδας, όπως είναι αυτά των αρχαιολογικών χώρων των δύο πρωτευουσών του αρχαίου βασιλείου της Μακεδονίας, αρχικά της Πέλλας, της γενέτειρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη συνέχεια των Αιγών και κατόπιν της Μίεζας (Σχολή Αριστοτέλους) στη Νάουσα, όπου ο σπουδαίος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος δίδαξε τον μέγιστο ηγέτη των Ελλήνων. 

Οι δηλώσεις συμμετοχών είναι μέχρι την Πέμπτη, 12-09-2024 και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και αναμένεται να έλθουν στα Γιαννιτσά περισσότεροι από 100 ποδηλάτες απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης 4ο brevet Γιαννιτσών: Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Αριστοτέλη | Facebook για περισσότερες πληροφορίες.

Η διαδρομή του 4ου brevet


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Διαθέτει η περιοχή δρόμο για ποδηλασία;.Επαρχιακή οδός είναι..Υπαρχουν οδηγοί που πηγαίνουν για εργασία.Προβαλλετε ξαφνικά και απροειδοποιειτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δρόμοι που υπάρχουν είναι για όλα τα οχήματα, όχι μόνο γι' αυτούς που πηγαίνουν για εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.