12.9.24

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν επισήμως οι υπoψήφιοι για την προεδρία


Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώνοντας την Τετάρτη 11/09/2024 τον προβλεπόμενο έλεγχο των υπογραφών που κατατέθηκαν στην Επιτροπή για την ανακήρυξη των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος, διαπίστωσε ότι και οι 6 υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το Καταστατικό και συγκεκριμένα τη συγκέντρωση υπογραφών είτε του 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, είτε της συγκέντρωσης 5000 υπογραφών μελών, σημειώνοντας δέ ότι όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν μοναδικές υπογραφές πολλαπλάσιες του προβλεπόμενου ορίου για την ανακήρυξή τους.

Κατόπιν αυτών αποφάσισε ομόφωνα ότι :

Ανακηρύσσει ως υποψήφιους για το αξίωμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατά την εκλογική διαδικασία της 6ης Οκτωβρίου 2024 τους:
  • ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
  • ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ
  • ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  • ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
  • ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ
  • ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ
Η ΕΔΕΚΑΠ καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να συμβάλουν για τη διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής όλων των μελών και φίλων του Κινήματος στη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση, όπως πρώτο το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε.

Στην κρίσιμη αυτή πολιτική συγκυρία που το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αυξάνει δυναμικά τις δυνάμεις του, η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

2 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΙΒΑΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΗΓΕΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΙΩΣ
    ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ
    ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ/ ΣΤΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ , ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
    Ο ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΝΗΚΕ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΩΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΠ , ΑΠΕΤΗΧΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΩΡΑ?
    Η ΔΕ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ, ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ , ΝΟΜΙΖΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΩΣ ΜΕΣΙΑ
    ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΛΟΙ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
    Ο ΦΙΦΤΙ-ΦΙΦΤΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ

    ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ? ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πιστεύω ότι το θέμα είναι προσωποκεντρικό ειλικρινά !Απλα πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ έφυγε σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και απλά έπεσε το ποσοστό δηλαδή δεν πιστεύω πως αν έρθει ο Δούκας ή ο Γερουλάνος ή οποιοσδήποτε άλλο θα αλλάξει κάτι απλά θα απογοητευτεί ο κόσμος σε 2-3 από την ΝΔ θα πάει σε ΠΑΣΟΚ και στις επόμενες εκλογές δν θα σχηματίσει η ΝΔ αυτοδυναμία κ θ δούμε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.