20.10.24

Τρεις εκπαιδευτικούς του τίμησε το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών στην εκδήλωση «1968-2024: Τιμούμε τους Δασκάλους μας» (φωτο)


Με επιτυχία και σε συγκινητικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, η εκδήλωση «1968-2024: Τιμούμε τους Δασκάλους μας», 
που διοργανώθηκε σε συνεργασία του Δήμου Πέλλας, του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών και της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών ''Ο Φίλιππος'', ενώ μετείχαν η χορωδία εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών και ο Σύλλογος Καρυωτών Γιαννιτσών ''Ανατολική Ρωμυλία''.  

Από πλευράς Δήμου Πέλλας το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης, η Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών, Εύη Θεοδωρίδου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ευφροσύνη Μερεμητσάκη, καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σπύρος Λιάβας. 

Παραβρέθηκαν επίσης ο Υφ.Α.Α.Τ. Διονύσης Σταμενίτης και οι Βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης και Γιώργος Καρασμάνης. Την εκδήλωση συντόνισαν η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών Βασιλική Καλλιοντζή που απηύθυνε και χαιρετισμό και ο εκπαιδευτικός Γιώργος Γρηγοριάδης.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη σημαντική προσφορά των εκπαιδευτικών Δημήτριου Χατζηβρέττα, Χρήστου Χατζηκαλλινικίδη και Κυριάκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι υπηρέτησαν για χρόνια στο σχολείο. Μέσω αυτών, τιμήθηκε η συνολική δουλειά όλων των καθηγητών που διαχρονικά συνέβαλαν στην εκπαίδευση των μαθητών.

Στην εκδήλωση εγκαινιάστηκε η Έκθεση Φωτογραφίας «Στα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου», ενώ ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και χορό από τη Χορωδία Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Καρυωτών Γιαννιτσών.

"Ο Δήμος Πέλλας συνεχίζει να αναγνωρίζει την ανεκτίμητη συμβολή των εκπαιδευτικών στην κοινωνία μας", αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.