4.10.24

Ευχαριστήριο οργανωτικής επιτροπής 1ου πολυθεματικού φεστιβάλ γαστρονομίας, οινογνωσίας και τοπικών προϊόντων Δήμου Αλμωπία


Η οργανωτική επιτροπή του 1ου πολυθεματικού φεστιβάλ γαστρονομίας, οινογνωσίας και τοπικών προϊόντων του Δήμου Αλμωπίας, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες του Δήμου που συμμετείχαν.

Επίσης ευχαριστεί, τους εθελοντές, την Δημοτική αρχή, το προσωπικό του Δήμου, τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου (αστυνομία, πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Κέντρο υγείας), την διοίκηση και το προσωπικό της δημοτικής επιχείρησης Λουτρών Πόζαρ, τα ΜΜΕ.

Ευχαριστεί θερμά, όλο τον κόσμο της Αλμωπίας αλλά και τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που μας τίμησαν με την δυναμική παρουσία τους και μας έδωσαν δύναμη αλλά και κίνητρο το φεστιβάλ να πραγματοποιηθεί ακόμη καλύτερο του χρόνου!!!!!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.