Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αμύνταιο: Δηλητηρίαση από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε ξενοδοχείο – 14 άτομα στο νοσοκομείο



Σοβαρό περιστατικό δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα σημειώθηκε σε νέο ξενοδοχείο στην περιοχή Λιμνοχωρίου, Αμυνταίου, όπου 14 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Ένα άτομο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Φλώρινας και Πτολεμαΐδας. 
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου συνελήφθη και διεξάγεται αστυνομική έρευνα για τα ακριβή αίτια της διαρροής.
Διασηλωνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης νοσηλεύεται ένας 48χρονος, ο οποίος βρισκόταν μεταξύ των 14 ατόμων που δηλητηριάστηκαν σε ξενοδοχείο στο Αμύνταιο Φλώρινας, έπειτα από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα.
Ο 48χρονος είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση από τους υπόλοιπους, ενώ σε νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και η σύζυγός του. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ, από τα 14 άτομα, τα 8 μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Φλώρινας, 5 στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και ο 48χρονος σε εκείνο της Κοζάνης.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.