Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών 2024!



Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών 2024, που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 9.00 π.μ., στον πεζόδρομο της πόλης.     
Την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα εγγυάται η Τροχαία Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία Δήμου Πέλλας. Παράλληλα, μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, εθελοντές μαθητές και ιδιώτες, ενισχύουν τη φύλαξη όλων των διασταυρώσεων και  φροντίζουν για την ομαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Για την επιτυχία της διοργάνωσης απαιτείται και η συνεργασία των συμπολιτών μας. Γι αυτό παρακαλούμε τον κόσμο, το πρωινό της Κυριακής να βρεθεί στο δρόμο και στις διασταυρώσεις, για να ενισχύσει  και να χειροκροτήσει τους δρομείς. Παρακαλούμε επίσης τους οδηγούς να ακολουθούν τα μέτρα τάξης της τροχαίας, να σεβαστούν τους δρομείς και να μην παρκάρουν το όχημά τους πάνω στο μήκος της διαδρομής μέσα στην πόλη, την Κυριακή 6/10, από τις 7.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. 
Την τεχνική κάλυψη του αγώνα εγγυώνται οι κριτές στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ.Μακεδονίας,
Νοσηλευτές από το Γεν. Νοσοκομείο Γιαννιτσών, το ΕΚΑΒ και το περιφερειακό τμήμα Πέλλας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου 5/10, ώρα 6.00 μ.μ., το οποίο επιμελήθηκε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, θα ξεκινήσει με την  Στρατιωτική Μουσική του 3ου Σώματος Στρατού ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με ρεπερτόριο από τη διεθνή δισκογραφία. Θα ακολουθήσει ο Σύλλογος  Ποντίων  Γιαννιτσών και το Λύκειο των Ελληνίδων/ παράρτημα Γιαννιτσών, με  χορούς της Μακεδονίας.
Στους υποστηρικτές της διοργάνωσης προστέθηκαν ο σύλλογος Κρωμνιωτών «Αγ. Νικόλαος», η εθελοντική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών και η επιχείρηση ΚΑΖΑΚΗΣ/παραδοσιακά προϊόντα.
Συμμετοχές εθελοντών- εγγραφές - πληροφορίες:
Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382084379, email: aodig@giannitsa.gr               

Από το Γραφείο Τύπου    


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.