Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλητής Ελλάδας 2024 ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σκύδρας



Πρωταθλητής Ελλάδας 2024 αναδείχθηκε ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σκύδρας. Σε ανακοίνωσή του για την κατάκτηση της κορυφής αναφέρει:
  

''Σε έναν από τους μικρότερους δήμους της Ελλάδας πριν από 6 χρόνια ενεργοποιήθηκε ξανά ο παλιός σύλλογος «MOT.O.Σκύδρας» , ο οποίος μετονομάστηκε σε «Α.ΜΟ.Σ.Σκύδρας» ξεκινώντας ένα πανέμορφο ταξίδι στον κόσμο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας και όχι μόνο. Με προσήλωση , μεθοδικότητα και επιμονή καταφέραμε το 2024, να φτάσουμε στην 1η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS Ελλάδος στην κατάταξη των 38 σωματείων που συμμετείχαν.
 Νοιώθουμε δικαιωμένοι και είναι χαρά και τιμή μας να το γιορτάζουμε , να το φωνάζουμε και να το γράφουμε παντού: «1η ΦΟΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ» , παρόλου που ακόμα δεν αναφέρεται σε κανένα από τα Μ.Μ.Ε. που ασχολούνται με τον χώρο της μοτοσυκλέτας. 
 Για να πέτυχουμε όμως αυτήν την σημαντική διάκριση χρειάστηκε συλλογική αλλά και πολύ προσωπική δουλειά από όλα τα μέλη του σωματείου αλλά και από ανθρώπους που στάθηκαν συμπαραστάτες σε κάθε μας προσπάθεια ώστε σήμερα να είμαστε στην ΚΟΡΥΦΗ.
Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε:
 Τους διατελέσαντες Προέδρους του συλλόγου μας:
2018-2019 ΚΡΗΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ,
2020-2021 , ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ,
2022-2023 , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τίμης) , 
2023- έως σήμερα , ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ .
 Την Δήμαρχο μας  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ  καθώς και το σύνολο του Δ.Σ ,
 Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας  : ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ , 
Την τοπική κοινωνία της Σκύδρας ,
και φυσικά όλους όσους βοήθησαν στο να κάνουμε ένα από τα όνειρα μας πραγματικότητα. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ μαζί..''


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.