Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Δικάζεται 26χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη



Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας εκδικάζεται σήμερα Πέμπτη στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Γιαννιτσών με θύμα 13χρονη από την Κρήτη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου είναι ένας 26χρονος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων με σκοπό τη βλάβη αλλά και για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Όλα συνέβησαν το 2018 όταν η -τότε- 13χρονη και ο -τότε- 19χρονος είχαν αναπτύξει διαδικτυακή σχέση. Τότε η ανήλικη είχε μεταφέρει κάποιες "ευαίσθητες" φωτογραφίες, χωρίς ευτυχώς να φαίνεται το πρόσωπό της, στο κινητό του 19χρονου. Μετά από μεγάλο διάστημα και αφού είχαν διακόψει την επικοινωνία τους, η 13χρονη είδε τις φωτογραφίες της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου. 

Η κατάθεση της 19χρονης -σήμερα- στο Μικτό Ορκωτό των Γιαννιτσών ήταν συγκλονιστική, καθώς όπως είπε, δεχόταν απειλές από τον κατηγορούμενο, έκανε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας, δεν μιλούσε, δεν έτρωγε και νόμιζε ότι όλοι θα της έκαναν κακό.

Να σημειωθεί ότι σε έρευνα στο σπίτι του κατηγορουμένου βρέθηκαν σε σκληρό δίσκο και στο κινητό του, 1200 αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου με τις περισσότερες φωτογραφίες να είναι με ανήλικα.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι ποτέ του δεν ανέβασε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες του κοριτσιού.

Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία της κοπέλας και της μητέρας της το 2021 και εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Ηρακλείου Κρήτης αλλά και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.