Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάρισα: 27η Πανελλήνια Συγκέντρωση Ραδιοερασιτεχνών



Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους έδωσαν σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου, οι ραδιοερασιτέχνες στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, στη Λάρισα.

Η 27η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική – Ραδιοσυλλογική Συνάντηση πραγματοποιείται από τις 7 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ., υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.
Με προεξέχοντες τους συλλόγους της Θεσσαλίας και, συγκεκριμένα, Καρδίτσας, Τρικάλων και Βόλου, ραδιοερασιτεχνικοί σύλλογοι, μεμονωμένοι ραδιοερασιτέχνες, επαγγελματίες του είδους, παλαιοπώλες, πωλητές βινυλίων, αλλά και άλλοι πολλοί από όλη την Ελλάδα δίνουν το «παρών» στη μεγαλύτερη συνάντηση που διοργανώνεται στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τον κ. Θανάση Κακαδιάρη, Πρόεδρο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, οι ραδιοερασιτέχνες θα γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης θα δει μηχανήματα και υλικά και θα μάθουν τι σημαίνει ραδιοερασιτεχνισμός.

Όπως τόνισε ο κ. Κώστας Ιντζέλης Γραμματέας Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, φέτος θα συμμετάσχει και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών Νόμου Λάρισας (Σ.Ε.ΔΙ.Λ.), αλλά και διάφορες εθελοντικές ομάδες της Λάρισας.

“Μπορεί να υπάρχει το 5G και το internet, έχει χαθεί όμως ο ρομαντισμός και η επικοινωνία και αυτό είναι που προσπαθούμε να συντηρήσουμε…αυτό που κάνουμε εδώ θέλουμε να το επεκτείνουμε και σε όλη την νοτιοανατολική Ευρώπη”, κατέληξε ο κ. Ιντζέλης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.