Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη 298 θέσεων ιατρών σε Νοσοκομεία και ΕΚΑΒ - Οκτώ θέσεις στο ΓΝ Πέλλας



Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», με υπογραφή του αρμόδιου υφυπουργού Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, η προκήρυξη 298 θέσεων ιατρών κλάδου ΕΣΥ, διαφόρων ειδικοτήτων, για τα νοσοκομεία των 7 ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τον υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, για την κατανομή των θέσεων λήφθηκαν υπόψη οι ελλείψεις και οι ανάγκες των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων υγειονομικών δομών.
Για το ΓΝ Πέλλας (ΟΜ Έδεσσας -Γιαννιτσών) προκηρύχθηκαν συνολικά οκτώ θέσεις Ειδικευμένων Ιατρών ως εξής:
Δείτε ΕΔΩ όλες τις θέσεις της προκήρυξης


  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Παρατηρώ τον κύριο βασιλειάδη να αναρτά αποφάσεις του υπουργείου Υγείας και φωτογραφίες για προκηρύξεις γιατρών, με το υπονοούμενο ότι ενήργησε.. για να τον πούνε μπράβο..Προχθές για τους 4 συντονιστές .Χθές για 8 , με τους 298 γιατρούς που ανακοίνωσε το υπουργείο. Τα νοσοκομεία μας έχουν τον χαμηλότερο ποσοστό αναπλήρωσης γιατρών από τις προκηρύξεις που έχουν γίνει από όλα τα νοσοκομεία. Είμαστε στον χαρακτηρισμό των άγονων και προβληματικών περιοχών τύπου Ά. Ε, λοιπόν ας σταματήσει να υποτιμά την νοημοσύνη μας ο κύριος Λάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.