Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή ''Αλεξάνδρειου'' 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών



Η Διευθύντρια ,οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 
« ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ» 2ου Δ.Σ  Γιαννιτσών  ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης ,εκφράζουμε  και πάλι τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πανοσιολογιώτατο  Αρχιμανδρίτη π. Καλλίνικο Δοράκη, αποσπασμένου κληρικού στην Ι. Μητρόπολη Ίμβρου και Τενέδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου,   εις μνήμη των οικείων του, για την σημαντική   δωρεά που αφορά , αυτή τη φορά,  κατασκευή   ξύλινων ντουλαπιών  σε εσοχές του σχολικού κτιρίου  μας. Η κατασκευή  τους  απαραίτητη   και χρήσιμη  για την  οργάνωση και αποθήκευση   εκπαιδευτικού υλικού μας αλλά και  για την  βελτίωση της αισθητικής του σχολικού χώρου .
   Η   συνεχής πράξη αγάπης που έμπρακτα  δίνεται στα παιδιά μέσω των  ευγενικών  δωρεών σας και η εμπιστοσύνη στο έργο μας , μας δίνει τη χαρά ,  το κουράγιο και  τη δύναμη να συνεχίσουμε το πολύπλοκο λειτούργημά μας .    
 Αναπτερώνει και δυναμώνει την ελπίδα για μια αποτελεσματικότερη παιδεία , αποδεκτή στην κοινωνία . 
 Σας ευχόμαστε να βρει μιμητές , η αξιόλογη πράξη σας και ο Θεός να συνεχίζει να σας ενισχύει στο μεγάλο πνευματικό  έργο σας , που επιτελείται  στις αλησμόνητες πατρίδες .
  Να μας έχετε  αδιάλειπτα  στην  προσευχή σας .

Οι εκπαιδευτικοί            Οι μαθητές                                                Η Διευθύντρια 
                                                                                                    Αναστασία Χανού
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.