15.10.24

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε ξαφνικά Γιαννιτσώτης 44χρονος επιλοχίας στην Κω- Την Τετάρτη η κηδεία του


Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 44 ετών, ΕΠΟΠ Επιλοχίας του Στρατού Ξηράς, που υπηρετούσε στην Κω και ήταν από τα Γιαννιτσά.

Πρόκειται για το στέλεχος του Μηχανικού Π.Ν, που ανήκε στο 80 ΤΜΧΕΘ, το οποίο ενώ βρισκόταν στον σπίτι του στο Λινοπότι, αισθάνθηκε αδιαθεσία καλώντας μάλιστα σε βοήθεια γείτονά του επίσης στρατιωτικό, ο οποίος έσπευσε άμεσα, ειδοποιώντας και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς ο άτυχος υπαξιωματικός παρά την προσπάθεια των ιατρών κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο του νησιού.
Την Κυριακή (13/10) μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στη Ρόδο, η οποία και θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του και η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στη γενέτειρά του τα Γιαννιτσά, όπου θα γίνει η κηδεία του.
Πιο συγκεκριμένα η κηδεία του άτυχου συντοπίτη μας θα γίνει την Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι, από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, ενώ η ταφή του θα γίνει στα νεκροταφεία Αγίου Δημητρίου Αξού. 

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. και εσύ όταν πας ΞΑΦΝΙΚΑ θα βρεθεί ενας βλάκας που θα γράψει ...΄''ξαφνικά'' εσυ δεν θα μπορείς να του απαντήσεις θα τρίζουν τα κόκαλα σου αλλά θα λένε πήγε και αυτός ...

      Διαγραφή
  2. Συλλυπητήρια στους γονείς, ο Θεός να τους δίνει δύναμη 🙏😔🕯️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανακοπη; μυοκαρδιο; πλέον οι περισσότεροι νέοι έτσι...συλλυπητήρια είναι πλέον κοινό μυστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν την κανεις και εσυ το ιδιο θα λενε και για σενα

      Διαγραφή
  4. 1:58 μ.μ. 1:55 μ.μ. καΐλα είπαμε 41 @ πήρατε μη μας δουλεύετε φασίσταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.