Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

53χρονος θύμα ερωτικής απάτης Ρωσίδας καλλονής του… facebook



H «γυναίκα αράχνη» κατόρθωσε να του πάρει σημαντικό ποσό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από προχθές έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας της Κω για την εξιχνίαση μιας νέας υπόθεσης απάτης με θύμα έναν 53χρονο ημεδαπό, κάτοικο της Κω που πείσθηκε να αποστείλει χρήματα σε μια «καλλονή» από την Ρωσία, που γνώρισε στo… Facebook.
Πιο συγκεκριμένα, την 22α Οκτωβρίου 2024 καταγγέλθηκε από τον ημεδαπό ότι προ διμήνου είχε γνωρίσει στο Facebook μια Ρωσίδα που έμενε στην Βουλγαρία και ότι την 15η Οκτωβρίου 2024 του ζήτησε 300 ευρώ για να εκδώσει βίζα προκειμένου να ταξιδέψει από την Βουλγαρία στην Κω για να τον συναντήσει.

Την επόμενη ημέρα του ζήτησε κι άλλα χρήματα τα οποία θα παρέμεναν δήθεν στον λογαριασμό της για να δικαιολογήσει τον χρόνο διαμονή της στην Ελλάδα και την 19η Οκτωβρίου 2024 του ζήτησε ακόμη 1.000 ευρώ για την έκδοση της βίζας.
Συνεχώς εφεύρισκε δικαιολογίες και αδυναμία να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο δήθεν ταξίδι της στην Ελλάδα και την 21η Οκτωβρίου 2024 έπεισε τον ημεδαπό ότι έπρεπε να της στείλει ακόμη 1.000 ευρώ με την εταιρεία ταχυμεταφοράς χρημάτων “Money Gram” διότι δήθεν της είχαν πάρει τα χρήματα που της είχε στείλει στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα!!!.
Διενεργείται προανάκριση.

dimokratiki.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αυτή μπορεί πίσω από την οθόνη να μην ήταν καν γυναίκα, πόσο αφελήςπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.