2.10.24

ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τους «6» - Αγωνία στα επιτελεία- Τα εκλογικά κέντρα στο Ν. Πέλλας


Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν μπει οι 6 υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος, οι οποίοι έχουν ριχτεί στη μάχη πραγματοποιώντας κεντρικές ομιλίες, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.
Οι 6 υποψήφιοι πραγματοποιούν μαζικές συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις, προσωπικές επαφές με εκλογείς και προτάσεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.
Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Νάντια Γιαννακοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης επιχειρούν να προσεγγίσουν την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ ώστε να διασφαλίσουν την πρόκρισή τους στον δεύτερο εκλογικό γύρο, με τον καθέναν να έχει το δικό του όραμα για την ανασυγκρότηση και το μέλλον του Κινήματος.
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ουδείς υποψήφιος φαίνεται πως εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το πιθανότερο δίδυμο για να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών είναι οι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας. Ωστόσο, οι Παύλος Γερουλάνος και Άννα Διαμαντοπούλου βρίσκονται πολύ κοντά, και δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε ασφαλή πρόβλεψη.
Λίγες ημέρες πριν την εσωκομματική αναμέτρηση της Κυριακής, οι 6 υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανεβάζουν τους τόνους, ενώ τα επιτελεία των μονομάχων αναπροσαρμόζουν τη στρατηγική τους, για να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους στις κάλπες.

Εκλογές Προέδρου ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής
6 και 13 Οκτωβρίου 2024
Ώρες ψηφοφορίας: 7:00 - 19:00

Εκλογικά Κέντρα Ν. Πέλλας
Αριδαία: Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο
Γιαννιτσά: Βόρεια Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών
Έδεσσα: Ισόγειο Δημαρχείου 
Κρύα Βρύση: Πνευματικό Κέντρο 
Σκύδρα: Πνευματικό Κέντρο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.