Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσθήκη προσωνυμίας στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών



Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών προστίθεται η προσωνυμία: "8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών - Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ηλιόπουλος", με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας Ζ. Μακρή, ύστερα από σχετικές εισηγήσεις των τοπικών φορέων.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Εκκλησιαστικό είναι το σχολείο? νόμιζα βάζαμε ονόματα εφευρετών, διάσημων διεθνώς επιστημόνων.Αν μου επιτρέπεται ,ιερέας γίνεσαι όταν δεν έχεις άλλες εναλλακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που βρίσκεσαι ρε φίλε στην Προηγμένη Δύση ? εδώ το όνειρο των παιδιών είναι να γίνουν στρατιωτικοι .οπως και στο Ιραν το Ιρακ την Υεμένη και το Πακισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα, αν ήσουν πόντιος θα ήξερες τη συμβολή του στην κοινωνία της Μάνας Τραπεζουντας και στην αποκατάσταση των προσφύγων της Νέας Τραπεζουντας. Καλό είναι να γνωρίζουμε ιδιαίτερα την τοπική μας ιστορία. Άλλωστε ποτέ έλειψε η εκκλησία με τους απλούς ιερείς από την ζοφερη καθημερινότητα του πιστός λαού της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.