2.10.24

Πλήθος κόσμου στα λαμπερά εγκαίνια της AUTOHIT στο 3ο χλμ. Γιαννιτσών- Θεσσαλονίκης (φωτο)


Σε μία λαμπερή και εντυπωσιακή εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου, αυτοδιοικητικών αρχών, επαγγελματιών και εκπροσώπων φορέων, έγιναν την Τρίτη το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτων AUTOHIT, στο 3ο χιλιόμετρο Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης, από τους υπεύθυνους του καταστήματος Νίκο Παπανικολάου και Κώστα Καρανικόλα

Η δυναμική παρουσία της εταιρείας πώλησης αυτοκινήτων στην περιοχή των Γιαννιτσών, επισφραγίστηκε με τα λαμπερά εγκαίνια και το σκηνικό που συνέθεσαν πυροτεχνήματα, εκπλήξεις, πλούσια εδέσματα, μουσική και πολλά δώρα!

Το κατάστημα της AUTOHIT στην έκθεσή του φιλοξενεί κορυφαίες εταιρείες από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας με αυτοκίνητα υβριδικά, βενζίνης- diesel και (αργότερα) ηλεκτρικά. Είναι χαρακτηριστικό πως στην έκθεση που εγκαινιάστηκε χθες, παρουσιάζονται περισσότερα από 40 μοντέλα αυτοκινήτων των οποίων ο αριθμός, όπως ειπώθηκε, θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα.

Στα εγκαίνια της AUTOHIT, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν: οι Δήμαρχοι Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής, Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, ο Γ.Γ. του Δήμου Πέλλας Φίλιππος Μηλώσης, οι Αντιδήμαρχοι Τζένη Δεντσίδου, Δημήτρης Δαμασκούδης, Θέμης Μάγγος και Νίκος Δόντσης, ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας Άλκης Νουσηκύρου, ο Αντιδήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Τζούρτζος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στάθης Καστερίδης και Θανάσης Επιτροπάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Παναγιώτης Σαραφούδης, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέφανος Κασσίδης κ.α.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.