Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάθεση του ''Babybox'' (βρεφικό πακέτο) σε νέους γονείς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Καλωσορίζουμε τα μωράκια που γεννιούνται στην Πέλλα και στηρίζουμε τους νέους γονείς με την καινοτόμα δράση Babybox»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίζει την οικογένεια και υποδέχεται συμβολικά τα μωρά που γεννιούνται εντός των διοικητικών ορίων της με ένα βρεφικό πακέτο. Σε αυτή την πρώτη φάση της πιλοτικής δράσης πρόκειται να προσφερθούν 5.000 πακέτα με βασικά είδη για νεογέννητα μωρά, από βρεφικά σαμπουάν και αφρόλουτρα, μέχρι κορμάκια και βρεφικές πετσέτες.

Τα βρεφικά πακέτα έφτασαν και στην Πέλλα και πρόκειται να μοιραστούν σε δικαιούχους γονείς του προγράμματος. Η διαδικασία ξεκινάει στις 29/10/2024 και για την παραλαβή του πακέτου χρειάζεται να προσκομιστούν τα επόμενα δικαιολογητικά, τα οποία θα πρέπει να υποβληθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία γέννησης των βρεφών: 
1) Αίτηση
2) Ληξιαρχική πράξη γέννησης
3) Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο)

Σε περίπτωση παραλαβής από συγγενικό πρόσωπο απαραίτητη είναι η εξουσιοδότηση. Η κλινική γέννησης του παιδιού θα πρέπει να είναι εντός των διοικητικών ορίων της ΠΕ Πέλλας. 

Η διάθεση πραγματοποιείται από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη (τηλ. 23813-51200) και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Πέλλας (23813-51276). 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.