Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγωνία για τη λειψυδρία στη Χαλκιδική



Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους στη Χαλκιδική για τη λειψυδρία, που αντιμετωπίζει η περιοχή κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το πολυπόθητο έργο στο φράγμα Χαβρία φαίνεται πως παραμένει στον «πάγο». Ο διαγωνισμός για τη δημοπράτησή του κηρύχθηκε άγονος και σύμφωνα με την Περιφέρεια δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή του.

Ο αριθμός των τουριστών το καλοκαίρι ξεπερνά το 1 εκατομμύριο. Όπως λένε οι κάτοικοι, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, χρόνο με τον χρόνο το πρόβλημα της λειψυδρίας θα γιγαντώνεται.

Παρ’ ότι με την κατασκευή του φράγματος θα καλυφθούν υδρευτικές ανάγκες και θα εξασφαλιστεί και η άρδευση χιλιάδων αγροτικών στρεμμάτων, το έργο, σύμφωνα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, δεν είναι ενταγμένο στο τεχνικό πρόγραμμα αλλά η υλοποίησή του ανήκει στο υπουργείο Υποδομών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.