Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράση Κέντρου Υγείας Έδεσσας για τη ''Παγκόσμια ημέρα καρδιάς'' - Ευχαριστήριο



Ο υπεύθυνος και το προσωπικό του Κέντρο Υγείας Έδεσσας, ευχαριστεί τον δήμο Έδεσσας και συγκεκριμένα το τμήμα Πρόνοιας και το Κέντρο Κοινότητας για την άψογη συνεργασία με αφορμή τη δράση για τη “ Παγκόσμια ημέρα καρδιάς” η οποία καθιερώθηκε στις 29/09/2024. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο “Χατζηγιάννειο” στις 27/09/2024 και στις 30/09/2024, όπου έγινε ενημέρωση των πολιτών για τους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με καρδιολογικά νοσήματα. 
Δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για τη πρόληψη του καρδιακού κινδύνου με διατροφικές συμβουλές και συστάσεις για διακοπή του καπνίσματος, άσκηση, έλεγχος των δεικτών της καρδιαγγειακής μας υγείας και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Επιπλέον έγιναν μετρήσεις αρτηριακή πίεσης σε 236 άτομα. Η πρόληψη και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι το κύριο μέσο για την αποφυγή των καρδιολογικών νοσημάτων και συμβάλλει στην ενδυνάμωση του ατόμου και της κοινότητας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.