Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στ. Κασσίδης: Θα φτάσουμε μέχρι τις Βρυξέλες εάν χρειαστεί για τα αιτήματα του κόσμου του επιχειρείν της Πέλλας



Σήμερα λήγει η προθεσμία για να τακτοποιήσουν τα μέλη τις υποχρεώσεις τους για να μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές τις 17 και 18 Νοεμβρίου 2024

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, κ. Στέφανος Κασσίδης, επικεφαλής του συνδυασμού "Επιμελητηριακή Ανανέωση", είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, στο περιθώριο εκδήλωσης,  με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και νέο Επίτροπο της Ελλάδος σε θέματα Βιώσιμων μεταφορών και τουρισμού, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.
Ο κ. Κασσίδης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Τζιτζικώστα για τη σημαντική θέση που θα κατέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα, τόνισε την προσδοκία της Πέλλας για υποστήριξη, όχι μόνο στον τομέα των μεταφορών, που είναι ζωτικής σημασίας για τον αγροτικό και βιομηχανικό τομέα της περιοχής, αλλά και στον τομέα του τουρισμού, όπου η Πέλλα έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης.
Ο κ. Κασσίδης δήλωσε: "Εάν ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της Πέλλας εμπιστευτεί την «Επιμελητηριακή Ανανέωση», δεσμεύομαι εγώ και οι υποψήφιοι μας να αξιοποιήσουμε όλες τις γνωριμίες μας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προωθήσω τα αιτήματα του επιχειρηματικού κόσμου της Πέλλας στα κέντρα λήψης αποφάσεων."
Η ομάδα των υποψηφίων της Επιμελητηριακής Ανανέωσης δεσμεύονται ότι, με την εκλογή τους, θα βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τα κέντρα αποφάσεων, πραγματοποιώντας ακόμη και αυθημερόν επισκέψεις σε Αθήνα και Βρυξέλλες, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.
«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε ένα κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται,  ο επιχειρηματικός κόσμος της Πέλλας αξίζει ένα Επιμελητήριο στελεχωμένο με νέους ανθρώπους, που θα φέρουν φρέσκιες ιδέες και θα έχουν την όρεξη να προσφέρουν», κατέληξε ο κ. Κασσίδης.
Η «Επιμελητηριακή Ανανέωση» καλεί όλους τους επιχειρηματίες και εμπόρους της Πέλλας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για ένα δυναμικό και αποτελεσματικό Επιμελητήριο, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις και θα προωθεί ενεργά τα συμφέροντα της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι λήγει σήμερα η προθεσμία για να τακτοποιήσουν τα μέλη του Επιμελητηρίου τις οικονομικές υποχρεώσεις τους (είτε πληρώνοντας στο Επιμελητήριο Πέλλας στην Έδεσσα είτε μέσω του ΓΕΜΗ για τα νομικά πρόσωπα)
Πληροφορίες 6944461178 ή στο e-mail epane2024@gmail.com.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι έχει δημιουργηθεί και ομάδα στο Facebook για τον συνδυασμό που βρίσκεται στο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/profile.php?id=61566268468768

Επιμελητηριακή Ανανέωση


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.