Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕΔΚΜ: Αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον πρώην δήμαρχο Περαίας, ιστορικό κοινοτάρχη Αντώνη Ματζάρη



Ι. Καϊτεζίδης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποχαιρετά έναν άξιο αυτοδιοικητικό, που μεταμόρφωσε τον τόπο του, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στους δημότες και στην τοπική κοινωνία»

Τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του πρώην δημάρχου του Καποδιστριακού Δήμου Περαίας και ιστορικού Προέδρου της τότε Κοινότητας, Αντώνη Ματζάρη εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), τονίζοντας ότι έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που άφησε το αποτύπωμά του στην αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με πάθος, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.
Το Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του, επισημαίνοντας ότι η αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε για πάνω από 30 χρόνια, αλλά και ο τόπος του,  οφείλουν πολλά στον Αντώνη Ματζάρη, καθώς έδωσε μάχες και αγώνες, ενώ έβαλε τα θεμέλια για τη μεταμόρφωση της Περαίας από χωριό σε αστικό κέντρο.
Σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Δήμαρχος Πυλαίας -Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τονίζει:
«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης με σημαντικό έργο και προσφορά στην τοπική κοινωνία της Περαίας.
Ο πρώην δήμαρχος Αντώνης Ματζάρης ήταν υπηρέτης της αυτοδιοίκησης και αναμορφωτής της Περαίας, του γενέθλιου τόπου του. Πάνω από όλα όμως ήταν ένας άνθρωπος σεμνός, οραματιστής και εργατικός, που υπηρέτησε την τότε Κοινότητα και τον μετέπειτα δήμο με ήθος και συνέπεια, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στους δημότες και στην τοπική κοινωνία της περιοχής.
Ήταν όμως και μια πολυσχιδής προσωπικότητα που τίμησε τόσο τον θεσμό της αυτοδιοίκησης, όσο και τον χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού, του αθλητισμού, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων, που αποτελούσε “καταφύγιό” του.
Παρέμεινε μέχρι τέλους πιστός στις αρχές και στις αξίες του και για αυτό αγαπήθηκε από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, ενώ έφυγε από τη ζωή δίνοντας τη μάχη της ασθένειάς του, με πείσμα και αξιοπρέπεια.
Η ΠΕΔΚΜ τιμά τη μνήμη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένειά του».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.