Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πλούσιο διήμερο αθλητικοπολιτιστικών δράσεων στον Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών



Πλούσιο διήμερο αθλητικοπολιτιστικών δράσεων περιλάμβανε ο Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες Κυριακή από τον Δήμο Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, στη μνήμη των 120 ηρωικών πολιτών που εκτελέστηκαν στις 14 Σεπτέμβρη 1944.

Το Σάββατο το απόγευμα στα πλαίσια των εγγραφών για τους αγώνες της Κυριακής, μπροστά από το Πολύκεντρο των Γιαννιτσών, η μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού, ο Σύλλογος Ποντίων Γιαννιτσών και το Λύκειο Ελληνίδων παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς αλλά και μεγάλες σύγχρονες μουσικές επιτυχίες.

Τους συμμετέχοντες συλλόγους αλλά και το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση καλωσόρισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ευφροσύνση Μερεμητσάκη με έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γιαννιτσών Εύη Θεοδωρίδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κουτούδης. 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.