Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη



Στη δυτική Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τη νύχτα στα βορειοδυτικά.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν. Στη δυτική Μακεδονία είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές από το μεσημέρι, ενώ στη δυτική Θεσσαλία πιθανόν τις βραδινές ώρες να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα να σχηματισθούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει τους 27 με 29 βαθμούς και τοπικά στην ηπειρωτική χώρα τους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά θα αυξηθούν και στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Νότιοι 2 έως 4 και στα θαλάσσια τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 28 και τοπικά 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.