Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής



Στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για την εκλογή προέδρου του κόμματος, στον οποίο αντιμέτωποι είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. 
Η προσέλευση των ψηφοφόρων στο εκλογικό κέντρο Γιαννιτσών μέχρι πριν από λίγη ώρα ήταν 50% μειωμένη σε σύγκριση με τον πρώτο γύρο.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Ανδρουλάκης, στο πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, ήρθε πρώτος με 29,64% ενώ κ. Δούκας πέρασε οριακά δεύτερος, με 21,41% έναντι του Παύλου Γερουλάνου με 21,12%, μετά το πολύωρο θρίλερ της καταμέτρησης των ψήφων.

Η σημερινή ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα κι λίγη ώρα αργότερα θα γίνει γνωστός ο νικητής. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η συμμετοχή η οποία στο β΄ γύρο αναμένεται να είναι μειωμένη περίπου κατά 30%, σύμφωνα με τα δεδομένα των προηγούμενων εκλογών του 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή ψηφοφορία έχουν οι 303.000 που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή. Επίσης δεν χρειάζεται να καταβάλουν εκ νέου το αντίτιμο των 3 ευρώ καθώς η διαδικασία της ψηφοφορίας εκλογής ολοκληρώνεται σήμερα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κοιταξτε να απαλλάξετε το Πασοκ από τα βαρίδια του Σημίτη και του Μητσοτακη ! Ο Νικολακης δεν τόλμησε να κατονομάσει ούτε ποιος τον παρακολουθει, και θα συγκρουστει με το κατεστημένο; Η επανεκλογή του μόνο κακόθα κανει στο Πασοκ , εφοσον λειτουργει σαν δεκανικι της Δεξιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ακόμη στην κακιά Δεξιά και στην καλή Αριστερά έχεις μείνει κοιμίση.Ο Μητσοτάκης χάνει από τα δεξιά του και όχι από τους μπαρουφολόγους από τα αριστερά του.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.