Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Τιμήθηκε με εκδηλώσεις η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα (φωτο)



Την Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα τίμησε σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πέλλα, ο Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Όμιλος "Η Αρχαία Πέλλα".

Στις 10.00 το πρωί τελέστηκε Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων και στις 10.45 ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Μακεδονομάχου Γεωργίου Παπαδόπουλου (Νικηφόρου Β') που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Πέλλας.

Επετειακή ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών ο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», Κωνσταντίνος Κάμτσης, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση μακεδονικών χορών με ζωντανή μουσική από χορευτικό τμήμα του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Υφ.Α.Α.Τ. Διονύσης Σταμενίτης, ο Βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πέλλας Τζένη Δεντσίδου (εκπροσώπησε τον Δήμαρχο κ. Φουντουκίδη καθώς ο ίδιος έλλειπε στην Αθήνα), ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Γιάγκος, τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Μπιγλυκούδη και Λένα Κουτσού και πολίτες.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.