Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στο Δήμο Πέλλας



Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πέλλας και τον Δήμαρχο Ευστάθιο Φουντουκιδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Γυριχίδη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Δημήτρη Δαμασκούδη, όπως και το προσωπικό του Δήμου Πέλλας για την έμπρακτη συμβολή ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να είναι στις κατάλληλες συνθήκες το Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, για να υποδεχθεί όλες τις ομάδες, αλλά και να προσφέρει όλα τα εχέγγυα μέσα για να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες στο Λουδία.
Το Διεθνές Ναυταθλητικό και Προπονητικό Κέντρο του Λουδία είναι ένα προπονητικό κέντρο, που εκτός από την καθημερινή προπόνηση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, υποδέχεται εβδομαδιαίως άλλες ομάδες από Βόλο και Θεσσαλονίκη κυρίως για προπόνηση, καθώς επίσης ως ένα Περιβαλλοντικό πάρκο το επισκέπτονται σχολεία και πολίτες της περιοχής μας και η σωστή συνεργασία με το Δήμο το καθιστά επισκέψιμο και ασφαλές. 
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.