22.10.24

Σκληρή κριτική στην ΠΕ Κιλκίς από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη - Αιχμές και για τον ίδιο τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα (βίντεο)


«Αστραψε και βρόντηξε» ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με αφορμή την ασφαλή μετάβαση των φοιτητών προς το Πανεπιστήμιο της πόλης.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, ο οποίος δεν έχει προχωρήσει στα απαραίτητα έργα προκειμένου να διαμορφωθούν πεζοδρόμια και φωτισμός στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Πανεπιστήμιο. Ο δήμαρχος τόνισε ότι η μελέτη έχει ξεκινήσει από το 2018, ωστόσο μέχρι σήμερα η Περιφέρεια δεν έχει εξασφαλίσει τα κονδύλια για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο κ. Κυριακίδης ανέφερε ότι στην Περιφέρεια «αδυνατούν», και έσπευσε να προσθέσει αν «αδυνατούν» να μην καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές και για τον ίδιο τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα.

Επίσης ασκήθηκε κριτική στην Περιφέρεια, η οποία δήλωσε «αδυναμία» να μεταφέρει τους μαθητές από το 4ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς στο 3ο Γυμνάσιο της πόλης. Η συζήτηση έγινε με αφορμή ερωτήσεις που κατατέθηκαν από δημοτικούς συμβούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.