Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Ειρ. Αγαπηδάκη στα Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Πέλλας- Στην κατηγορία των άγονων περιοχών όλα τα ΚΥ του νομού (βίντεο)



Τα Κέντρα Υγείας Γιαννιτσών, Κρύας Βρύσης, Σκύδρας, Αριδαίας και Άρνισσας, επισκέπτεται σήμερα η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, στο πλαίσιο περιοδείας της σε Κέντρα Υγείας της Βορείου Ελλάδας.

Στις 10.00 το πρωί η κα Αγαπηδάκη επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, στα Γιαννιτσά (πρώην ΙΚΑ) και συνομίλησε με το προσωπικό και τη διοίκηση. Για τα προβλήματα του Κέντρου των Γιαννιτσών ενημερώθηκε διεξοδικά από τον επιστημονικά υπεύθυνο, ιατρό Δημήτρη Μάγγο.

Όπως είπε η Υπουργός, στόχος των επισκέψεων είναι η θέση σε προτεραιότητα της πρωτοβάθμια φροντίδας υγείας από την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας σε όλους τους πολίτες. 

Από το Κέντρο των Γιαννιτσών η κα Αγαπηδάκη ανακοίνωσε ότι, μετά τα Νοσοκομεία της Π.Ε. Πέλλας, με συμπληρωματική ΚΥΑ θα ενταχθούν στην Α΄ κατηγορία των άγονων και προβληματικών περιοχών όλα τα Κέντρα Υγείας του νομού μας.

"Το τρίπτυχο πάνω στο οποίο εργαζόμαστε για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας είναι το εξής: ενίσχυση των υποδομών, ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό", τόνισε.

Σύμφωνα με την Υπουργό ειδικά για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αναμένονται 2.000 προσλήψεις, ενώ έχουν εξασφαλιστεί 50 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την προμήθεια νέων μηχανημάτων. 

Στο Κ.Υ. Γιαννιτσών την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας συνόδευαν: Ο Υφ.Α.Α.Τ. Διονύσης Σταμενίτης, οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης και Γιώργος Καρασμάνης, ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠε Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Κούπκας, ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Βαγγέλης Λόγγος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδόσης Ουραηλίδης και συνεργάτες της.

Δ. Μπ.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.