17.10.24

Περιοδεία Κασσελάκη σε Έδεσσα, Κοζάνη, Καστοριά και Πτολεμαΐδα


Ο Στέφανος Κασσελάκης, θα περιοδεύσει σε πόλεις της Μακεδονίας, το επόμενο τριήμερο, από την Παρασκευή ως την Κυριακή

Η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη θα ξεκινήσει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από την Έδεσσα, όπου στις 10:30 το πρωί θα παρακολουθήσει τη Δοξολογία στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης, τιμώντας την τοπική εορτή. Αμέσως μετά, στις 11:30, θα συμμετάσχει στην Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, μια σεμνή τελετή μνήμης για τους πεσόντες. Στις 12:00, θα παρακολουθήσει την παρέλαση, μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της ημέρας για την Έδεσσα.

Στις 13:00 θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στο καφέ «Τημενιδών». Το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Τσεπκεντζή Ιωάννη και στις 20:00 θα παραβρεθεί σε δείπνο με στελέχη της περιοχής στο «Ήρθα κι ΄Εδεσσα».

Το Σάββατο 19/10 θα βρεθεί στις 10:00 το πρωί στην Κοζάνη όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη στο campus του Πανεπιστημίου. Στις 12:00 θα βρίσκεται στην Καστοριά όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο καφέ “The Mall” στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς.
Στις 17:30 το απόγευμα θα βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας- Εορδαίας κ. Πλακεντά . Στις 18:30 ο Στ. Κασσελάκης θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος στο καφέ «Δίφωνο».


15 σχόλια:

  1. Τρέξε Έλληνα να τον υποδεχτείς,άντε να δω για άλλη μια φορά τον ξεπεσμό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος πίστευε ότι οι έλληνες είναι κάτι πολύ άνδρες που είναι και κυνηγοί και με όπλο στο σπίτι.Έπεσαν έξω.Κοιτάξτε εκει στην Πέλλα να διαβάσετε κανα καινουργιο βιβλίο γιατί οι Δάσκαλοι του Καντιώτη σας έχουν αφήσει 100χρόνια πίσω.

      Διαγραφή
  2. Έμαθα θα τον βραβεύσουν οι τοπικές της ΝΔ για την μεγάλη προσφορά του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουστ απο την πόλη μου.αυτος και ητζακρη είναι ανεπιθύμητοςι στην πόλη μου την εδεσσσα.και έχω όλο υο δικαίωμα να τους αποκαλο έτσι.γιατι είμαι γέννημα θέμα εδεσσαιος.και αυτοί είναι ξένοι.κοπριτες ους.πουλημενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Και εγώ είμαι εδεσσαια και χαίρομαι πολύ που ήρθε ο Στεφανος. Τα φρονήματα σου στην κάλπη....

      Διαγραφή
    2. Αν μάθατε έγινε χαμός. Ο κόσμος τον λατρεύει. Είναι το μελλον

      Διαγραφή
    3. Η απόλυτη ξεφτυλα.ποιος κόσμος εμείς που είμαστε σε άλλη παραλία.γελουσε ο κόσμος μαζί σας

      Διαγραφή
    4. Την αγόρασες την Έδεσσα;

      Διαγραφή
    5. ουστ είναι έκφραση εκτός ανθρωπινου πολιτισμού.Είναι ωραίο να εκφράζονται οι αντίπαλοι του Συριζα για να φαίνεται σε ποιο ζωικό βασίλειο ανήκουν! Ναι ? με ακουτε?

      Διαγραφή
    6. συγνώμη αλλα προτιμάτε τους βουλευτες που έχουμε και βγαίνουν και ξαναβγαινουν επι 40 χρόνια? Ο Κασελάκης δεν είναι ουτε Παπαληγουρας ουτε Βαρβιτσιώτης ουτε Ψωμιάδης.Μην μπερδεύεστε αδέρφια.

      Διαγραφή
  4. σαν περιοδεύων θίασος, θα πέσει πολύ γέλιο θα εχει και εργατικά εισιτήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κόσμος αγανάκτησε από τους δήθεν "παντελονάτους, κουστουματους " οικογενειάρχες παιδοβιαστες," που κυβερνουν κουκουλώνοντας Τεμπη. Ο κοσμος δεν βγαζει τον μήνα από την ακρίβεια, την ανεργία και τους διεφθαρμενους διορισμένους της ευρωπαικής τράπεζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ψήφισε τα μνημόνια.ο σύριζα. Η τζακρη απλά έλεγε ναι σε όλα.και δια μαγείας φέρανε αυτήν...κασελακη για να βγάλει τον μητσοτακη πάλι.ξεφτυλες.πουλημενοι.

      Διαγραφή
    2. ποιός σε έβαλε στα μνημόνια ? ΠΑΣΟΚ-ΝΔ .

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.