Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασκευή καναλιών απορροής ομβρίων υδάτων στα Γιαννιτσά



Στην κατασκευή καναλιών απορροής ομβρίων υδάτων σε κεντρική οδό των Γιαννιτσών προχωρά ο Δήμος Πέλλας. 

Ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το πρώτο κανάλι με αντίστοιχη σχάρα που δημιουργήθηκε στην οδό Χατζηδημητρίου (διασταύρωση με οδό Μακαρίου) και προβλέπεται να ακολουθήσει η κατασκευή τεσσάρων ακόμη καναλιών βορειότερα, στην ίδια οδό.

Το έργο αυτό θα συμβάλλει σημαντικά στην μείωση του όγκου νερών από βροχοπτώσεις.

Ζητούμε για την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής έως την ολοκλήρωση των εργασιών, που αναμένεται να γίνουν για την κατασκευή των υπόλοιπων καναλιών στα Γιαννιτσά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Επιτέλους !! Μπράβο για ένα έργο που όσο απλό είναι δεν έγινε εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα όταν βρέχει οι καταστηματάρχες να είναι σε επιφυλακή για να μην καταστραφούν τα μαγαζιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ελπίσουμε ότι ο δήμος θα βρει άκρη στην διασταύρωση της Αγαμέμνων και αλαρλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπίσουμε ότι ο δήμος θα βρει και κάποια άκρη για την διασταύρωση Αγαμέμνων και αλαρλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς γίνεται! Όμως χρειάζονται και άλλα έργα απλά να γίνονται, όπως στην ηρωική Κρύα Βρύση που οι κάτοικοι υποφέρουν, εδώ και χρόνια,από τα βρώμικα νερά που υπάρχουν στα ΚΑΝΑΛΕΤΑ (δυσκολεύομαι να καταλάβω την χρήση τους)! Κουνούπια, βατράχια, βρωμιά και δυσφορία ταλαιπωρούν τους κατοίκους! Και αυτά δεν είναι ασήμαντα κάντε κάτι! Αν μπορεί η εφημερίδα να δημοσιεύσει μερικές εικόνες θα κάμει καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.