Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κατάντια της σύγχρονης ζωής: Σοκ προκαλεί η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του!



Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στο LinkedIn ο ιδρυτής μιας νεοφυούς επιχείρησης με έδρα τις ΗΠΑ, καθώς χαρακτηρίστηκε ως «μία από τις πιο θλιβερές αναρτήσεις» που έχουν γίνει ποτέ στην πλατφόρμα.

Η ανάρτηση έγινε από τον Torrey Leonard, συνιδιοκτήτη της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Thoughtly, ο οποίος επαίνεσε τον συνέταιρό του Casey Mackrell επειδή χρησιμοποίησε λάπτοπ στον ίδιο του τον γάμο για να φέρει εις πέρας μια επαγγελματική υποχρέωση.
Όπως ανέφερε στην αρχική του ανάρτηση ο Leonard, η εταιρεία τους είχε μόλις ξεκινήσει συνεργασία με έναν πελάτη που ήθελε να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ του μέσα σε δύο εβδομάδες, έτσι ο Mackrell αποφάσισε να θυσιάσει λίγη ώρα από τον γάμο του για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που προέκυψε και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος!

Φυσικά πρόκειται για την κατάντια της σύγχρονης ζωής και για μία ηθική κατάπτωση χωρίς όρια όπου οι άνθρωποι έχουν χάσει την έννοια των σημαντικών γεγονότων στη ζωή τους και δεν μπορούν ποτέ πραγματικά να έχουν ούτε μία στιγμή ευτυχίας αποκλειστικά για αυτούς.
Η φωτογραφία δείχνει τον Mackrell, ντυμένο με το γαμπριάτικο κοστούμι, να δουλεύει με το λάπτοπ του ενώ οι καλεσμένοι του χορεύουν στη γαμήλια δεξίωση.

Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν «θλιβερή» και «ανάρμοστη». Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν ότι η συγκεκριμένη εικόνα του εργασιομανούς γαμπρού θα μπορούσε να αποτελέσει και λόγο διαζυγίου.

Σε συνέντευξή του στο news.com.au, ο Leonard υπερασπίστηκε την απόφαση του συνεργάτη του, εξηγώντας ότι αυτό το πρότζεκτ ήταν σημαντικό και ότι η φύση της δουλειάς τους είναι τέτοια που απαιτεί συχνά εξαντλητικό ωράριο και από τους δυο τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ημέρα του γάμου του συνεργάτη του είχε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που μόνο ο ίδιος ο γαμπρός μπορούσε να λύσει, και δεν ασχολήθηκε παραπάνω από 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Ότι και να πει δεν το σώζει. Η μεγαλύτερη δυστυχία της σημερινής εποχής είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον όρια.

Χωρίς όρια δεν υπάρχει ζωή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. το περίεργο ειναι που παντρεύονται ακόμα...όχι που δουλευουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμάς μας ενδιαφέρει η νύφη που του δίνει και καταλαβαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.