7.10.24

Στην λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Προσφορά Ζωής και στην γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Γαρέφι ο Δήμαρχος Αλμωπίας


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου παραβρέθηκε την Κυριακή στην 
λαμπαδηδρομία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Προσφορά Ζωής και στη συνέχεια στην 15η γιορτή της Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Γαρέφι. Στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει σχετικά:  

''Εχθές Κυριακή,  είχα την χαρά και την τιμή να παραβρεθώ μαζί με συνεργάτες μου στην πλατεία της πόλης μας , όπου έλαβε χώρα η λαμπαδηδρομία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Προσφορά Ζωής.  
Ένας από τους ελάχιστους συλλόγους σε πανελλήνιο επίπεδο,  οι άνθρωποι του οποίου λειτουργούν με ανιδιοτέλεια για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και έχουν ανάγκη την στήριξη όλων...
Στον σύντομο χαιρετισμό μου τόνισα την ανάγκη να ευαισθητοποιηθούν περισσότεροι άνθρωποι, με την προσφορά αίματος , αιμοπεταλίων και μυελού των οστών. 
Δεν μας τιμά ως κοινωνία η μικρή συμμετοχή.

Έπειτα μεταβήκαμε στο Γαρέφι για να τιμήσουμε την γιορτή πιπεριάς. 
Κοινή διαπίστωση είναι πως στα ζητήματα που αφορούν τα τοπικά προϊόντα μας , έχουμε μείνει πίσω. Φλυαρούμε χωρίς να αλλάζει κάτι ουσιαστικά.  Ότι μένει στάσιμο όμως,  υποβαθμίζεται. 
Έτσι ,πρότεινα την οργάνωση και την συνεργασία των παραγωγών με τον Δήμο,  την περιφέρεια και το κεντρικό κράτος,  με σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη του προϊόντος. 
Ο χρόνος κάποια στιγμή,  δεν θα είναι σύμμαχός μας!!!''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.