28.10.24

Σε εκδηλώσεις και δράσεις Συλλόγων ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου (φωτο)

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου το τελευταίο διήμερο παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις και δράσεις Συλλόγων του Δήμου, αναφέροντας σχετικά:

''Το προηγούμενο διήμερο, είχα την χαρά να παραβρεθώ, μαζί με συνεργάτες και φίλους,σε πολλές δράσεις και εκδηλώσεις του δήμου μας.
Αρχικά στην γιορτή τσίπουρου Ίδας. Μια εκδήλωση που διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος και έχει ιδιαίτερη σημασία για την τοπική κοινωνία.
Ακολούθησε το φεστιβάλ χρωμάτων στα Λουτρά Λουτρακίου.  Μια δράση πρωτότυπη ,η οποία κινητοποίησε παιδιά και γονείς , που γέμισαν την λουτρόπολη δίνοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.
Λίγο πριν το τέλος επισκέφθηκα τους Προμάχους. Ο Σύλλογος διοργάνωσε ένα απόλυτα επιτυχημένο πανηγύρι και στον σύντομο χαιρετισμό μου τόνισα πως πρέπει να αφήσουμε όλοι στην άκρη,  τον αδιέξοδο ανταγωνισμό και την διάθεση καλλιέργειας τοξικού κλίματος για έναν κοινό σκοπό,  το καλό των χωριών και της πόλης μας.
Τέλος , παραβρέθηκα στην γιορτή καστανου Όρμας, όπου με έκπληξη διαπίστωσα την απροσδόκητη συμμετοχή του κόσμου. Αυτό σημαίνει πως οι διοργανωτές και οι εθελοντές έχουν δουλέψει πολύ για να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Οι τοπικές γιορτές, επιβάλλεται να εξυπηρετούν και να υπηρετούν τον σκοπό τους και σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε όλοι...''






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.