Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο ποδοσφαιριστής Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού



Μία ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα σήμερα στη Γλυφάδα, όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον αναζητούσε πολλές ώρες, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει.

Έτσι και έγινε, με τον άνδρα να εντοπίζει στις 22:29 το βράδυ τον 31χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και να ειδοποιεί αμέσως το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο στις 22:38.

Διαπίστωσε το θάνατό του και στη συνέχεια περίμενε την Ασφάλεια για να αναλάβει βάσει πρωτοκόλλου την υπόθεση, η Σήμανση. Στο σημείο μετέβη επίσης ιατροδικαστής, ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες της οικίας και άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν βρήκε χτυπήματα στο σώμα του και πλέον αναμένονται η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα αίτια του θανάτου του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.