Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη διακοπή νερού στην Έδεσσα



Η ΔΕΥΑ Έδεσσας, ενημερώνει ότι σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, λόγω βλάβης κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης, πραγματοποιείται έκτακτη περιορισμένης διάρκειας διακοπή νερού που θα επηρεάσει τις περιοχές Ά Συνοινικοισμού, Αγίου Μάρκου, Ξενία, Ψηλού Βράχου, Καταρρακτών, του κέντρου της πόλης καθώς και την περιοχή Διοικητηρίου με όριο τον ποταμό Εδεσσαίο (οδό Τσιμισκή). Εργαζόμαστε για την συντομότερη αποκατάσταση της βλάβης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Παλιά φώναζαν με το μεγάφωνο έλεγαν οτι θα γίνει διακοπή σε μια δυο ώρες. Με το νέο πρόεδρο και οι προγραμματιζόμενες διακοπές δεν ανακοινώνονται με μεγάφωνο και σπανίως στο ιντερνετ ( ξέρει η κυρα Κατινα απο ιντερνετ θα μου πεις !!!) Υ.Γ η βλάβη δηλώθηκε το πρωί και η διακοπή έγινε στης 2 ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Περιορισμένης διάρκεις", λέει η ανακοίνωση, το νερό διακόπηκε από τις 2 το μεσημέρι, είναι 9 το βράδυ και ακόμα να έρθει, φανταστείτε να μην ήταν περιορισμένης διάρκειας πότε θα ερχόταν, Χωρίς καμία προειδοποίηση από την Δευα. Εκεί στον δήμο ξέρετε τι σας γίνεται; Ή μόνο για τα πανηγύρια είστε; Άχρηστοι και ανίκανοι πλέον σε όλα. ΚΡΊΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο ντροπη κριμα που τρεξαμε για δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.