Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Μαρία Παπαδοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα ζώων



Χρόνια πολλά στα ζωάκια που γιορτάζουν σήμερα ! Χρόνια πολλά στην διευθύντρια !!! 
Ως «Αλλαγής Σκυτάλης» οι προτάσεις μας για τους μικρούς μας φίλους :
Δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων άμεσα ! ( Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Σκύδρας έχει εγκεκριμένο πρόγραμμα για δημιουργία καταφυγίου ύψους 372.000,00€ χωρίς μέχρι σήμερα να έχει γίνει καμία ενέργεια υλοποίησης και χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός ..)
Δημιουργία χώρου ψυχαγωγίας και εκτόνωσης τετράποδων ! Πάρκο αναψυχής δεσποζόμενων! 
Δημιουργία σημείων όπου θα τους παρέχεται τροφή και νερό σε  σημεία του δήμου μας μιας και με την 257/2024 στις 10.09.2024 αποφασίσαμε ομόφωνα ως Δημοτική Επιτροπή την επανένταξη και την επαναφορά των αδέσποτων ζώων  συντροφιάς στο Δήμο Σκύδρας στο οικείο περιβάλλον όμως μακριά από Κέντρο Υγείας Σκύδρας ,σχολεία , κτλ ΑΔΑ: ΨΡΛΑΩ12-Δ3Ω!
Κίνητρα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων , όπως απαλλαγή ή μείωση τελών σε αυτούς που θα υιοθετήσουν ένα αδέσποτο , εννοείται πληρώντας τις προϋποθέσεις που θα θέσει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Σκύδρας!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.