Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοφιλής προορισμός για τους Ιταλούς η Κεντρική Μακεδονία



Η Κεντρική Μακεδονία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους Ιταλούς, οι οποίοι την επιλέγουν για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και παράδοσή της, για την ιδιαίτερη γαστρονομία και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της. Το ενδιαφέρον του ιταλικού κοινού και των επαγγελματιών για το σύνολο των προϊόντων και των εμπειριών που προσφέρονται στην περιοχή διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Βίκυ Χατζηβασιλείου, κατά τη συμμετοχή της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTG Travel Experience, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Περιφέρειας, η εν λόγω έκθεση είναι η πιο σημαντική B2B έκθεση της Ιταλίας για την προώθηση του παγκόσμιου τουρισμού στη χώρα, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής πραγματοποίησαν συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία και ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τους τουριστικούς προορισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διευθυντή του Touring club με θέμα την έκδοση του ανανεωμένου οδηγού Touring Club για την Ελλάδα, με ειδική αναφορά και εκτεταμένο ρεπορτάζ για τη Χαλκιδική και άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα ο οδηγός αξιολογεί προορισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας με το ποιοτικό κριτήριο 4 αστεριών. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.