Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναχώρησε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στην Κρήτη ο ΑΣ Ατρόμητος



Έφτασε η ώρα ! 

Αναχώρησαν την Τρίτη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ζίου ζίτσου που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης ο Ατρόμητος Γιαννιτσών με την συμμετοχή 3 αθλητών έπειτα από πρόκριση για το 2024. 

Έτοιμοι οι αθλητές που θα αγωνιστούν αυτή την εβδομάδα ημέρα Πέμπτη 24/10 στην κατηγορία ανδρών-γυναικών ο Κωνσταντίνος και Αντωνία  Αλμπάνη. Κλείνει την αυλαία την επόμενη εβδομάδα 3-5/11 ο Εδιρνέλης Άγγελος που αγωνίζεται στην κατηγορία εφήβων -14 ετών . 
Συνοδοί προπονητές και οικογένεια των παιδιών ο Αλμπάνης Απόστολος και Αγγελική .

Θερμή  υποδοχή αποτέλεσε για τους αθλητές του συλλόγου ο Δήμαρχος Πέλλας Ευστάθιος Φουντουκίδης, η Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών Θεοδωρίδου Εύη και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουτούδης . Επισκέφθηκαν την ακαδημία του Ατρόμητου και αγκάλιασαν τους αθλητές δείχνοντας έτσι την στήριξη και αγάπη για τον αθλητισμό και τα παιδιά μας που με τόσο κόπο παλεύουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ευγενικοί χορηγοί: Βαφές Σφυρηλατήσεις Τσούφης Παναγιώτης , Ελαστικά Μίχογλου Χρ. & ΣΙΑ , Βακαλάκης Δημήτριος, Mami Fruits Βασιλειάδου Δέσποινα .

Καλή επιτυχία Ατρόμητοι!!!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.