7.10.24

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ραντεβού στον β΄ γύρο δίνουν Ανδρουλάκης και Δούκας


Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ με τον Χάρη Δούκα να κερδίζει στο νήμα τον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος συνεχάρη τους δύο συνυποψηφίους του.
Με ενσωμάτωση στο 99,78% των εκλογικών τμημάτων (835 ψήφοι η διαφορά μεταξύ Δούκα και Γερουλάνου) τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ έχουν ως εξής:
  • Νίκος Ανδρουλάκης: 29,65%
  • Χάρης Δούκας: 21,39%
  • Παύλος Γερουλάνος: 21,11%
  • Άννα Διαμαντοπούλου: 19,52%
  • Μιχάλης Κατρίνης 6,03%
  • Νάντια Γιαννακοπούλου: 2,29%
Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε ότι σέβεται απολύτως το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος οριακά δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο
«Σήμερα, μίλησαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και η απόφασή τους είναι απολύτως σεβαστή», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, στην πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Γερουλάνος οριακά έχασε τη δεύτερη θέση από τον Χάρη Δούκα και δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο της 13ης Οκτωβρίου.

«Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα, που πέρασαν στον δεύτερο γύρο», ανέφερε ακόμη, ενώ συνεχάρη και τους άλλους συνυποψηφίους του «για τον εξαιρετικό αγώνα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.