Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι κομματικές διεργασίες μέχρι το Συνέδριο



ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ
ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία των κομματικών διεργασιών μέχρι το Συνέδριο και στην συνέχεια μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος, οι άνθρωποι που δίνουν καθημερινά τον αγώνα στους χώρους δουλειάς και στους δρόμους, βρίσκονται σήμερα και πάλι στην πρώτη γραμμή παλεύοντας για την ενότητα και την δυναμική επιστροφή της Αριστεράς στο προσκήνιο.
Γι’ αυτό τον λόγο η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕΛΛΑΣ καλεί τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν στις διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών, να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής 'οικογένειας" του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου 2024 για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η συμμετοχή κάνει τη διαφορά. Αλλάζει την τροχιά. Φτιάχνει το μέλλον.
Η προθεσμία εντός της οποίας πρέπει κάποιος-α να έχει γίνει μέλος για να έχει δικαίωμα ψήφου στις προσυνεδριακές διαδικασίες και το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων και την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής είναι η 11/10/2024. Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προχωρά σε Έκτακτο Συνέδριο, εκλογή πρόεδρου και Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με το εξής χρονοδιάγραμμα:
- Το Έκτακτο Συνέδριο θα διεξαχθεί από την 1η ως τις 3 Νοεμβρίου.
Αντικείμενο του συνεδρίου η έγκριση των υποψηφιοτήτων και κειμένου πολιτικής απόφασης.
Η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου.
Τα μέλη της Κ.Ε., οι βουλευτές και ευρωβουλευτές που δεν είναι μέλη της Κ.Ε., τα μέλη του Κ.Σ. της Νεολαίας, τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής και της επιτροπής δεοντολογίας συμμετέχουν ex officio ως αντιπρόσωποι.
- Η εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και, εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος για την προεδρική εκλογή, αυτός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.
Για να γίνετε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, επισκεφτείτε την σελίδα του iSYRIZA, επικοινωνήστε με τον Συντονιστή της ΝΕ στο 6944235040, ή στείλετε τα ίδια στοιχεία για να εγγραφείτε στην ΝΕ ΠΕΛΛΑΣ στο mail: nomarxiakipellassyriza@gmail.com
Να θυμάστε πως το αύριο ξεκινάει από σένα!
Συμμετέχεις στις διαδικασίες, ενημερώνεσαι, ψηφίζεις και παίρνεις τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου. Διεκδικείς και αγωνίζεσαι για μια Ελλάδα όπως την δικαιούσαι. Για το μέλλον της νέας γενιάς. Γιατί εσύ είσαι η νέα γενιά που θα αλλάξει τον κόσμο.

Από το γραφείο τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.