Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δηλώσεις Δημάρχου Έδεσσας για το αίτημα κατασκευής νέας οδικής σύνδεσης μεταξύ Πτολεμαΐδας - Έδεσσας



Πανελλήνιες διαστάσεις στην επικαιρότητα παίρνει η αναγκαιότητα κατασκευής νέας οδικής σύνδεσης μεταξύ Πτολεμαΐδας – Έδεσσας που, ως γνωστόν, ζήτησαν με κοινή επιστολή τους πέντε Δήμαρχοι, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Τσεπκεντζής (Έδεσσας) και ο Νίκος Παρούτογλου (Αλμωπίας). Το θέμα έφτασε με ερωτήσεις της Θ. Τζάκρη και του Π. Κουκουλόπουλου και στη Βουλή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δήμαρχοι των περιοχών Έδεσσας, Αλμωπίας, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας και Εορδαίας ζητούν την κατασκευή οδικής σύνδεσης μεταξύ Πτολεμαΐδας και Έδεσσας προκειμένου αυτή να γίνει ένας μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή, η οποία μετά την απολιγνιτοποίηση έχει μαραζώσει οικονομικά, έχει συρρικνωθεί η οικονομική δραστηριότητα και σύμφωνα με τους δημάρχους έχει υποβαθμιστεί το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Παράλληλα όσον αφορά το προσδόκιμο ζωής, η περιοχή είναι στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας.

Έτσι οι δήμαρχοι ζητούν να γίνουν στην περιοχή έργα για να προσελκυστούν και επενδύσεις, να υπάρξει ξανά οικονομική δραστηριότητα, να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας οι οποίες είναι απαραίτητες στην περιοχή.

Ένα από τα έργα που ζητούν οι δήμαρχοι είναι η κατασκευή της οδικής σύνδεσης μεταξύ Πτολεμαΐδας και Έδεσσας, ένα έργο που θα διευκολύνει ακόμη και τις διαδημοτικές μετακινήσεις, ενώ όπως λένε θα μειώσει το κόστος μεταφοράς εμπορευμάτων που αυτή τη στιγμή γίνεται μέσα από ένα κακής ποιότητας οδικό δίκτυο.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής μίλησε για το θέμα στην ΕRΤNEWS και στον Ανδρέα Σταματόπουλο. Δείτε το βίντεο:







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Εδώ δεν έχουν κάνει το δρόμο για θεσσαλονικη ...του σηκώθηκε τώρα για Πτολεμαΐδα! πιάσε το αυγό και κουρευτο ,δεν πάει να κλείσει καμιά τρύπα η να βάψει καμιά διάβαση να αρχίσει απο τα βασικά γιατι εδώ και ένα χρόνο είναι το απόλυτο ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
      Αλλα να περάσει από το Ανω και Κάτω Γραμματικό

      Διαγραφή
    2. Σε πονάει πολύ εσένα

      Διαγραφή
  2. Χάνεται η Πέλλα από χάρτη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να μας πεις απο την ζωή σου φλογέρα,πάνε ρουφα λίγο τσίπουρο ακόμα να ξεμπικαρεις.και άσε τα δημαρχηλικια .δεν το έχεις μεγάλε.τζαμπα καίει η λαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.