Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αλμωπίας - Τα θέματα



Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 9 πμ συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1   12η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού - Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του έτους 2024 Δήμου Αλμωπίας.
2   Έγκριση όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Δωροθέας.
3   Έγκριση όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού (πρώην σχολικού) αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Όρμας.
4   Έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ  ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ   ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την  «Προμήθεια πετρελαιοειδών (καύσιμα κίνησης/θέρμανσης-λιπαντικά) για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας και των Νομικών του προσώπων (της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ) (διάστημα δώδεκα (12) μηνών)» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής» με Ανοιχτή Διαδικασία, άνω του ορίου, μέσω ΕΣΗΔΗΣ. (Ομάδες Α,Β,Γ,Ε και ΣΤ)
5    Έγκριση Πρακτικού ΙΙΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ   ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την  «Προμήθεια πετρελαιοειδών (καύσιμα κίνησης/θέρμανσης-λιπαντικά) για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας και των Νομικών του προσώπων (της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ) (διάστημα δώδεκα (12)  μηνών)» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής» με Ανοιχτή Διαδικασία, άνω του ορίου, μέσω ΕΣΗΔΗΣ. (Ομάδα Δ)
6 Έγκριση δαπανών από παγία προκαταβολή
7    Έγκριση διενέργειας διαδικασίας ανάθεσης για την σύναψη δημόσιας σύμβασης  με προσφυγή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη  δημοσίευση, κατά εφαρμογή  του άρθρου 32  του ν. 4412/2016 (Α’ 147) για την εκτέλεση  προμήθειας  με τίτλο: «1.  ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ SERVER , 2. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΑΦΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ»,  έγκριση της αριθ. 05/2024  Μελέτης - Τεχνικής Έκθεσης/ Τεχνικών Προδιαγραφών / Προϋπολογισμού/ Συγγραφής Υποχρεώσεων του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής,  του  τρόπου  διεξαγωγής  και καθορισμός εκτέλεσης των όρων της   σύμβασης.
8   Διαβίβαση Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας».
9   Έγκριση πρακτικού ΙV για το έργο «Επέκταση, βελτίωση δικτύου άρδευσης στις Τοπικές Κοινότητες Νότιας και Φούστανης του Δήμου Αλμωπίας».
10 Έγκριση πρακτικών ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, επάρκειας επανορθωτικών μέτρων και βαθμολογίας τεχνικών προσφορών του έργου «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης οικισμών Προμάχων, Εξαπλατάνου, Χρυσής και Θηριόπετρας Δήμου Αλμωπίας και σύστημα ασύρματης υδρομέτρησης».
11   Έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το έργο με τίτλο : «Προγραμματική σύμβαση με Δήμο Αλμωπίας για την Ανακατασκευή αρδευτικού τσιμενταύλακα στην τκ Κωνσταντίας Δήμου Αλμωπίας», προϋπολογισμού 55.000,00 €– Έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών της επιτροπής παρακολούθησης.
12    Έγκριση της ανάθεσης της σύμβασης με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΠ» με τη διαδικασία ανοικτού ηλεκτρονικού  διαγωνισμού με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) και καθορισμός των όρων δημοπράτησης της σύμβασης.
13   Συγκρότηση επιτροπής ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου “Κατασκευή τεχνικών έργων στον Δήμο Αλμωπίας ”
14   Έγκριση της ανάθεσης της σύμβασης με τίτλο “Κατασκευή τεχνικών έργων στον Δήμο Αλμωπίας” με τη διαδικασία ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) και καθορισμός των όρων δημοπράτησης της σύμβασης.
15   Έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΔΕΠΑΝ για την υλοποίηση του Υποέργου 1 της Πράξης με τίτλο «Δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, Δήμου Αλμωπίας», προϋπολογισμού 372.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)– Έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός Υπευθύνου Υλοποίησης της σύμβασης και των μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης.
16    Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο : «Αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές από φυσικές καταστροφές και αντιπλημμυρικά έργα» στα πλαίσια της Πρόσκλησης με Κωδικό 105-ΦΚ01  «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ Α) ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΤΑ» στον Άξονα Προτεραιότητας: 2.4 «Πρόληψη & διαχείριση κινδύνων» με τίτλο «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ2 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ-ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΤΑ-1.24» του Υπουργείου Εσωτερικών και αποδοχή των όρων της Πρόσκλησης
17 Έγκριση Συμμετοχής / εκδήλωσης ενδιαφέροντος και Έγκριση Σχεδίου Εκτελεστικής Σύμβασης μεταξύ ΤΕΕ και Αναδόχου στο πλαίσιο της Συμφωνίας-Πλαίσιο για το Έργο «Κατασκευή έξυπνων πρότυπων διαβάσεων σχολείων με στόχο την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος διάβασης μαθητών και αύξηση επιπέδου οδικής ασφάλειας των οδών που εφάπτονται με τα σχολεία»
18 Εισήγηση για συμπλήρωση κωδικών της πάγιας προκαταβολής
19 Τροποποίηση της αριθ.236/2024 Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.