Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βόλτα του Νίκου Ανδρουλάκη στον πεζόδρομο Κουφαλίων (φωτο)



Τα Κουφάλια επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδουλάκης. Είχε την ευκαιρία να δει από κοντά φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης όπου βγήκε πρώτος και με διαφορά στις δυο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις του κόμματος, που τον ανέδειξαν ξανά πρόεδρο. 
Ο  Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον Θανάση Γλαβίνα, μέλος του Πολιτικού Συντονιστικού Κέντρου  του ΠΑΣΟΚ, μέλη του κόμματος,  τον Χρήστο Παπαστεργίου, επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο στελέχη του βουλευτικού του γραφείου στη Θεσσαλονίκη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής έκανε βόλτα στον πεζόδρομο συνομίλησε για αρκετή ώρα με πολίτες  και άκουσε τα αιτήματα τους.

''Θα είμαστε παντού. Δίπλα στους πολίτες που απαιτούν μια δίκαιη κοινωνία και μια ισχυρή πατρίδα και απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον τόπο.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες στα Κουφάλια για τη θερμή υποδοχή'' ανέφερε.














Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.