Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία για τα Τέμπη (βίντεο)



Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το παρών στη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών. Νέοι άνθρωποι, στην ηλικία αυτών που χάθηκαν, αλλά και μεγαλύτεροι, έφτασαν από νωρίς στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη sold-out συναυλία μνήμης η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Πολλοί συγγενείς θυμάτων ήταν παρόντες στο Στάδιο, παρότι τις προηγούμενες ημέρες το εισιτήριο στη συναυλία τους είχε διχάσει. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για δικαστικά έξοδα που θα απαιτηθούν. 
Οι πόρτες άνοιξαν στις 17:00 και η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00. Από το μεσημέρι, πάντως, πλήθος κόσμου άρχισε να καταφθάνει μπροστά από το Στάδιο. 
 Στη συναυλία πήραν μέρος ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Τάνια Τσανακλίδου.

  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αγγελούδια καλό παράδεισο να έχετε κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες σας και στους φίλους σας να δίνει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικοί οι ατιμώρητοι .ουστ καθαρματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.