Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα της Έφης Αχτσιόγλου από τα Γιαννιτσά για συστράτευση στην προσπάθεια της Νέας Αριστεράς (φωτο)



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

Τις βασικές προγραμματικές θέσεις και τη δομή του υπό ίδρυση κόμματος παρουσίασε χθες 22 Οκτώβρη στα Γιαννιτσά η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου. Η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας έγινε στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου που περιλαμβάνει περιοδείες όλων των στελεχών της Νέας Αριστεράς σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Χώρας. 
Η πολύ αγαπητή και συντοπίτισσά μας Έφη Αχτσιόγλου απηύθυνε γενικό κάλεσμα να συστρατευθούν στην προσπάθεια της Νέας Αριστεράς όλοι οι προοδευτικοί πολίτες, που γέμισαν για ακόμη μια φορά την Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να την ακούσουν, να ρωτήσουν και να συνομιλήσουν μαζί της. 
Τεκμηρίωσε την ανάγκη να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της Αριστεράς για να μπορέσει να κάνει μια ρεαλιστική αντιπρόταση εναλλακτικής διακυβέρνησης στην κοινωνία που πλήττεται από την αλαζονική κυριαρχία της Δεξιάς. 
Τόνισε ότι η Νέα Αριστερά «ακούει» το αίτημα της κοινωνίας για τη δημιουργία κοινού λαϊκού μετώπου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και διευκρίνισε ότι η όποια συνεργασία μπορεί να γίνει με προϋπόθεση προγραμματικές συγκλίσεις και ξεκάθαρες θέσεις. 
Επεσήμανε ότι η Νέα Αριστερά έρχεται να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο πολιτικό τόξο μετά τη σύγχυση που δείχνει να βιώνει ο χώρος της Αριστεράς και ευελπιστεί να την ανασυγκροτήσει με ξεκάθαρες θέσεις και σαφή πολιτική ταυτότητα. 
Έγινε συζήτηση και απάντησε σε ερωτήσεις, με τα παρευρισκόμενα μέλη, αλλά και φίλους του κόμματος, πολλοί από τους οποίους έκαναν εγγραφή στη Νέα Αριστερά επί τόπου μετά το πέρας της εκδήλωσης. 
Η Νέα Αριστερά ανοίγει πολιτικό διάλογο με την κοινωνία για να διαμορφωθεί ένα κόμμα συμμετοχικό, που θα δίνει τη δυνατότητα έκφρασης στα μέλη του και γι΄αυτό παρουσίασε τις διαδικασίες κατάθεσης προτάσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του φορέα, αλλά και μέσω των κατά τόπους γραφείων. Ειδικά στην ΠΕ Πέλλας για ενημέρωση και εγγραφή νέων μελών λειτουργούν τα γραφεία του Κόμματος καθημερινά 19:00-21:00 στα Γιαννιτσά (στον πεζόδρομο, Ελ. Βενιζέλου 83, 1ος όροφος) και στην Έδεσσα (απέναντι από το πάρκο «Σπηλιά», Σοφοκλέους 4, ισόγειο).
Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ οργανώνεται για να εκφράσει τα αιτήματα του προοδευτικού κόσμου για την οικονομία, την ανάπτυξη, τα δικαιώματα, το περιβάλλον, την ειρήνη που πρέπει διεκδικηθούν με όρους ισότιμους για όλους, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς αδικίες για τους πολλούς και υπερκέρδη για τους λίγους. 
- Στη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ συγκροτούμε την εναλλακτική πολιτική πρόταση απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πολιτική.
- Με τη  ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ η πολιτική επιστρέφει!

Νέα Αριστερά Ν Πέλλας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. αφού φαγατε όλα τα σκατα...διαλυσατε τον Συριζα,μ πολεμήσατετον Τσίπρα, εξυπηρετωντας τον ζαβό , τωρα θελετε στήριξη ! Εκεί να εξαφανιστήτε τεμπελόσκυλα ψευτοβολεμένοι, δήθεν αριστεροι ,ιδεολόγοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.